Display iPhone X

Display iPhone X

display iphone x

Ce facem in situatia in care display-ul iPhone X se sparge ca urmare a socurilor mecanice accidendate? El poate fi refacut(prin inlocuirea sticlei de protectie) sau inlocuit complet in cazul in care este nefunctional.

Display-ul iPhone X este primul display de tip OLED pentru terminalele iPhone. Are o forma unica, inovatoare, force touch si invelis oleofob anti-amprenta. Ca si la alte modele, display-ul iPhone X se poate crapa usor un urma loviturilor, trebuie protejat cu o folie de sticla anti-soc sau cu o husa calitativa. Geamul display-ului iPhone, face parte din ansamblul display, daca se sparge acesta se poate inlocui prin procedee speciale de refurbish. Pentru a pastra calitatea culorilor si senzitivitatea touchscreen-ului, este recomandat sa inlocuim doar sticla display-ului. Interventia se face profesional in service-ul nostru, noul ecran iPhone X aratand si functionand impecabil dupa reparatie. Sunt cazuri in care socul mecanic poate deteriora display-ul iPhone 10 permanent, caz in care se inlocuieste intreg ansamblu. Recomandam inlocuirea cu un display iPhone X original, recuperat de pe un alt telefon cu alte probleme. Este singura solutie pentru a avea un display iPhone X original deoarece Apple nu comercializeaza componente. Va asteptam in service-ul nostru pentru mai multe detalii.

service-telefoane-gsm

2 Comments

Nicusor Posted on12:26 pm - nov. 15, 2018

Am scapat un iPhone X pe gresie, sticla este factura franjuri. El merge si se vede bine. Cat ma costa interventia si cat dureaza. Merci.

    service-telefoane-gsm Posted on12:35 pm - nov. 15, 2018

    Se poate inlocui sticla iphone X fără probleme, prețul fiind in jur de 750 ron. Telefonul va arata si va funcționa ca la început. Va asteptam.

Leave a Reply

Suna-ne
Locatie