Ecranul unui iPhone X este primul display de tip OLED pentru terminalele iPhone. Are o forma unica, inovatoare, force touch si invelis oleofob anti-amprenta. Ca si la alte modele, display-ul Apple iPhone X se poate crapa usor un urma loviturilor, trebuie protejat cu o folie de sticla anti-soc sau cu o husa calitativa. Geamul display-ului iPhone, face parte din ansamblul display, daca se sparge acesta se poate inlocui prin procedee speciale de refurbish.

iPhone X, am doar sticla sparta, ce fac in aceasta situatie?

Ce facem in situatia in care ecranul iPhone X se sparge ca urmare a socurilor mecanice accidendale? El poate fi refacut (prin inlocuirea sticlei de protectie) sau inlocuit complet in cazul in care este nefunctional.

Pentru a pastra calitatea culorilor si senzitivitatea touchscreen-ului, este recomandat sa inlocuim doar sticla display-ului. Interventia se face profesional in service-ul nostru, noul ecran iPhone X aratand si functionand impecabil dupa reparatie.

Sunt cazuri in care socul mecanic poate deteriora display-ul iPhone X permanent, caz in care se inlocuieste intreg ansamblu. Recomandam inlocuirea cu un display Apple iPhone X original, complet.  Va asteptam in service-ul nostru pentru mai multe detalii.

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Suna-ne
Locatie