Ecranul unui iPhone 8 are aceeasi dimensiune ca si cel de iPhone 7, diferente nefiind nici la caracteristicile tehnice. Ca orice gadget de ultima generatie, iPhone 8 este destul de rezistent la intemperiile de zi cu zi, lovituri usoare sau contact cu lichid. Cu toate acestea loviturile mai puternice pot sparge sticla display-ului iPhone 8 plus, sau chiar intreg ansamblu. In oricare din situatiile de mai sus tehnicienii Mobitel va pot oferi solutii avantajoase de reparatie display iPhone 8 sau iPhone 8 plus. Prima varianta este inlocuirea sticlei lcd-ului iPhone 8 sau iPhone 8 plus prin refacerea componentei originale Apple. Prin procesul de laminare cu adeziv optic solid, obtinem cel mai calitativ ecran de iPhone 8, iPhone 8 plus, restul componentelor fiind originale Apple. In cazul in care display-ul iPhone 8 nu mai poate fi recuperat, se inlocuieste cu o componenta echivalenta de cea mai buna calitate.

Garantia reparatiilor efectuate in service-ul nostru este de 90 de zile, toate interventiile facandu-se de tehnicieni experimentati.

Fie ca aveti probleme doar cu sticla ecranului iPhone 8 si iPhone 8 plus sau trebuie inlocuit complet display-ul, va asteptam sa ne contactati telefonic sau prin intermediul formularului de mai jos.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Suna-ne
Locatie