Huawei P20 lite, are display IPS de 5.84 inci cu rezoluţie FullHD+ (2280 x 1080 pixeli), raport 18:9, cu o gamă super-extinsă de culori, 96% NTSC, protejat cu sticlă curbată 2.5D Corning Gorilla Glass.

In alergatura de zi cu zi se intampla sa mai lovim telefonul sau sa-l scapam pe jos, ecranul Huawei P20 lite avand de suferit. Spargerea ecranului poate genera costuri suplimentare pentru utilizatorii acestui telefon,  garantia este anulata si singura solutie este inlocuirea contra-cost a acestuia.

Cat costa inlocuirea ecranului P20 lite?

Putem la dispozitia clientilor nostrii un display Huawei P20 lite original dar si o componenta echivalenta, de calitate acceptabila, deci preturi pentru toate buzunarele.

Huawei P20 lite, este un smartphone mai accesibil ca pret decat Huawei P20, iar componentele echivalente, mai reduse ca pret, sunt destul de cautate pentru acest model. Un ecran echivalent este la fel de functinal ca si cel original, pretul mic fiind hotarator in luarea deciziei de a inlocui acest display.

Daca aveti vreo nelamurire in ceea ce priveste reparatia display-ului Huawei P20 lite, ne puteti contacta telefonic sau prin formularul de mai jos.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Suna-ne
Locatie