Display iPhone 5s

Display iPhone 5s

Display iPhone 5s

Aparitia noului iPhone 5 al companiei Apple, a venit cu o noutate in materie de display. iPhone 5 avea un display mai mare decat al predecesorului sau iPhone 4s. Urmatoarele modele iPhone 5s si iPhone 5c au pastrat aceleasi dimensiuni si aceleasi calitati retina al display-ului iPhone 5. Display-ul de iPhone 5s este asemanator cu cel de iPhone 5 doar la dimensiuni, ele fiind diferite din punct de vedere al conecticii. Cazurile in care display-ul iPhone 5s sau iPhone 5c se defecteaza, sunt nenumarate. Chiar daca este prins intr-o carcasa de aluminiu, socurile mai mari pot sparge sticla sau chiar display-ul iPhone 5.

Ca si la alte modele iPhone, se poate inlocui doar sticla display iPhone 5s, touchscreen-ul si lcd-ul ramanand cele originale. Procedura de laminare se face cu adeziv optic solid, la temperatura si presiune controlate. Noul display iPhone 5s refacut, va avea aceleasi caracteristici ca cel original Apple. Daca loviturile aplicate sunt destul de puternice, display-ul nu mai poate fi refacut si trebuie inlocuit complet. Avand in vedere ca Apple nu comercializeaza componente, solutia de service este un display echivalent de cea mai buna calitate.

Pentru programari in service si mai multe informatii despre inlocuirea display-ului sau a sticlei iPhone 5s,  ne puteti contacta telefonic sau prin intermediul formularului de contact.

service-telefoane-gsm

2 Comments

Sandra Posted on12:24 pm - nov. 15, 2018

Am o problema cu ecranul unui iPhone 5s, este spart, dar functioneaza. Ce trebuie facurt?
Este sparta doar sticla protectoare.

    service-telefoane-gsm Posted on12:34 pm - nov. 15, 2018

    Se reface displayul original prin înlocuirea sticlei. Procedeul este unul profesional ca in fabrica. Prețul pentru intervenție este in jur de 200 ron, montajul fiind inclus.

Leave a Reply

Suna-ne
Locatie