Display-ul de iPhone 7 este un Ecran LCD Multi-Touch widescreen cu diagonala de 4,7 inchi și tehnologie IPS si o rezoluție de 1334×750 pixeli, un display cu înveliș oleofob anti-amprente. Este rezistent la șocuri mecanice ușoare, dar se poate sparge daca este lovit de prea multe ori. Sunt cazuri în care doar sticla display-ului iPhone 7 se poate sparge restul display-ului fiind funcțional. Este o situație fericită acest caz, având în vedere că telefonul mai poate fi folosit pană sa ajungeți in service. În această situație putem reface ecranul original iPhone 7 prin înlocuirea sticlei sparte.

Procesul de refurbish-are a ecranului iPhone 7 original, este un procedeu destul de complet, sticla se dezlipește de lcd si touchscreen la temperatura înaltă, iar cea nouă se lamineaza cu adeziv optic solid la temperatură si presiune controlate. Procesul de refacere a componentei originale Apple, este unul profesional ca în fabrică, iar ecranul rezultat îsi păstrează funcționalitatea touchscreen-ului si culorile display-ului original.

În cazul în care ecranul iPhone 7 este nefuncțional, nu afișează sau touchscreen-ul este defect, trebuie înlocuit întreg ansamblu, componentele pe care le folosim fiind de cea mai buna calitate cu garanție de 90 de zile.

Este important ca dupa procesul de inlocuire sau de reparatie a afisajului iPhone 7, acesta sa fie protejat de un tempered glass, o folie de protectie suplimentara care sa minimizeze riscul de spargere in urma diverselor lovituri si a socurilor mecanice mai puternice.

Pentru comenzi si programari in service, contactati-ne telefonic sau prin intermediul formularului de mai jos:

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Suna-ne
Locatie