Display iPhone 7

Display iPhone 7

Display iPhone 7

Display-ul de iPhone 7 este un Ecran LCD Multi-Touch widescreen cu diagonala de 4,7 inchi și tehnologie IPS si o rezoluție de 1334×750 pixeli, un display cu înveliș oleofob anti-amprente. Este rezistent la șocuri mecanice ușoare, dar se poate sparge daca este lovit de prea multe ori. Sunt cazuri în care doar sticla display-ului iPhone 7 se poate sparge restul display-ului fiind funcțional. Este o situație fericită acest caz, având în vedere că telefonul mai poate fi folosit pană sa ajungeți in service. În această situație putem reface ecranul original iPhone 7 prin înlocuirea sticlei sparte.

Procesul de refurbish-are a ecranului iPhone 7 original, este un procedeu destul de complet, sticla se dezlipește de lcd si touchscreen la temperatura înaltă, iar cea nouă se lamineaza cu adeziv optic solid la temperatură si presiune controlate. Procesul de refacere a componentei originale Apple, este unul profesional ca în fabrică, iar ecranul rezultat îsi păstrează funcționalitatea touchscreen-ului si culorile display-ului original.

În cazul în care ecranul iPhone 7 este nefuncțional, nu afișează sau touchscreen-ul este defect, trebuie înlocuit întreg ansamblu, componentele pe care le folosim fiind de cea mai buna calitate cu garanție de 90 de zile.

Este important ca dupa procesul de inlocuire sau de reparatie a afisajului iPhone 7, acesta sa fie protejat de un tempered glass, o folie de protectie suplimentara care sa minimizeze riscul de spargere in urma diverselor lovituri si a socurilor mecanice mai puternice.

Pentru comenzi si programari in service, contactati-ne telefonic sau prin intermediul formularului de mai jos:

service-telefoane-gsm

4 Comments

Bianca Posted on5:39 pm - iun. 24, 2018

Am un iphone 7 plus al cărui ecran s-a făcut praf. Functioneaza bine, doar sticla este spartă. Cât costa reparația?

    service-telefoane-gsm Posted on8:05 am - iun. 26, 2018

    Refacerea display-ului original iPhone 7 plus este 450 ron.

Vasilescu Posted on12:30 pm - nov. 15, 2018

Am in iPhone 7 la care bateria nu mai tine decat cateva ore. Il scot dimineata de la incarcat iar dupa amiaza se inchide daca nu-l conectez la o sursa te curent.
Se poate inlocui bateria? Am inteles ca este integrata in telefon.

Merci

    service-telefoane-gsm Posted on12:38 pm - nov. 15, 2018

    Din câte povestiri, bateria trebuie înlocuită mai ales dacă îl folosiți de mai mult de un an. Intervenția este in jur de 150 ron. Va asteptam.

Leave a Reply

Suna-ne
Locatie