Service GSM

 

-Mobitel Service, are statutul de `Service Autorizat Gsm` in baza Licentei pentru activitatea de instalare, intretinere si conectare a echipamentelor de telecomunicatii, emisa de Ministerul Telecomunicatiilor, nr.123 din data de 14.09.2000

 

-Suntem un Service GSM cu experienta de peste 13 ani in acest domeniu, ne-am remarcat in acest timp prin seriozitate si calitatea serviciilor. Suntem specializati in service-ul pentru orice telefon mobil GSM, terminale GPS, tablete si alte dispozitive smartphone. Service GSM si reparatii pentru orice marca si model, Apple iPhone, iPad, iPod, Nokia, Blackberry, Samsung, Sony-Ericsson, Sony, HTC, LG, Alcatel, Motorola, Huawei, ZTE etc.

 


 

[table id=2 /]

 


 

 

-Gama de servicii pe care o oferim clientilor nostri este destul de larga, executam reparatii hardware, interventii pe placa de baza, schimbare diverse componente BGA, remediere probleme incarcare, semnal, audio, schimbare piese GSM originale, touchscreen, display, LCD, carcasa, tastatura, conectori, butoane volum etc.

 

-Update software, refacere software, limba romana sau alte limbi preferate pentru aproape orice model GSM, decodare, deblocare cod retea, transfer de date, contacte, agenda, date personale, poze, melodii.

 

-Toate interventiile se executa in serviceul nostru din Bucuresti, zona Cismigiu, componentele si accesoriile folosite, fiind originale, beneficiand de garantia aferenta. Constatarea defectelor si consultanta sunt GRATUITE.

 

 


 

 

[table id=1 /]

 

 

54
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Suna-ne
Locatie