Samsung A10 este un smartphone cu un ecran TFT cu rezolutie 720 x 1520 (HD+). Are un ecran Infinity-V cu imagine optimizata pentru jocuri dar si pentru celelalte aplicatii android.

Cei mai neatenti utilizatori, pot avea probleme atunci cand scapa un Samsung A10 pe jos. Ecranul se poate sparge, intr-un final telefonul devenind inutilizabil. Desi ecranul este totusi  functional, crapaturile ne impiedica utilizarea telefonului mai ales daca este folosit si de catre copii. Pentru siguranta dvs, ecranul trebuie inlocuit rapid.

Cat costa inlocuirea unui Display Samsung A105F dual sim?

Chiar daca este neplacut atunci cand se intampla un asemenea accident, inlocuirea ecranului Samsung A10 dual sim, este necesara atunci cand telefonul devine nefunctional si suntem dependenti de datele personale aflate in aparat. Se pune intrebarea daca merita din punct de vedere finantiar o asemenea interventie. Atat timp cat costul reparatiei nu depaseste jumatatea valorii aparatului, reparatia este justificata, mai ales daca avem informatii personale in telefon pe care nu le putem recupera altfel! Deci ce pret are un dispay Samsung A10?

Pret inlocuire display Samsung A10 A105F – 320 ron, montaj inclus!

In acest pret, clientii Mobitel primesc o componenta originala Samsung, cu garantie de un an! Montajul este inclus iar interventia se poate face in aceeasi zi sau chiar pe loc daca ne contactati telefonic pentru o programare in service.

Acopera garantia un display Samsung A10 crapat?

Categoric nu! In cazul in care ecranul Samsung A10 este spart, solutia este inlocuirea acestuia. Chiar daca telefonul este in garantie, loviturile vizibile, contactul cu diverse lichide, sau orice alta utilizare necorespunzatoare a telefonului, duce automat la anularea garantiei. Totusi telefonul mai poate fi recuperat, reparat la preturi accesibile pentru orice buzunar.

Componentele pe care le folosim, sunt originale Samsung, iar in urma interventiei telefonul va functiona si va arata ca nou. Este bine de stiut ca in momentul interventiei, datele dvs de pe telefon nu se vor sterge, ele ramanant intacte.

Inlocuirea ecranului original Samsung A10, se poate face in aceeasi zi dupa o programare in prealabil in service. Plata se poate face cash sau cu card, iar pentru clientii care nu sunt din Bucuresti, se poate trimite telefonul prin curier rapid, pe adresa din sectiunea contact.

Ne puteti contacta si pentru alte probleme aparute la Samsung Galaxy A10 105F dual sim.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Suna-ne
Locatie